Stochampionatshelg

Stochampionatshelgen väntar och vi bjuder våra hästägare/delägare på smörgåstårta kaffe och dryck under helgen.

På söndag startar vi Xanthis Christina i lopp tre.Det saknas nog något banjobb i henne men hon har jobbat starkt på rakbanan så vi hoppas att hon ska göra ett bra lopp

Posted in Nyheter | Leave a comment

Axevalla 2/7

Imorgon startar Yrsa Brick hemma på Axevalla .

Det blev galopp i första sväng senast när kusken försökte få ner henne i banan .Hon gick riktigt fort i upphämtning efteråt men dagen var ju redan förstörd.

Hon har tränat fint efteråt och vi hoppas nu att hon kan få till ett felfritt lopp.tufft läge med spår 14 bakom bilen men samtidigt ökar det chansen att hon går felfritt.

Stefan Söderkvist kör

Posted in Nyheter | Leave a comment

Vi önskar alla en riktigt trevlig midsommar !

Posted in Nyheter | Leave a comment

Mantorp 16/6

I morgon startar Yrsa Brick på Mantorp i lopp ett.känns fin i träning men har spår sju bakom och har svårt med framspår bakom bilen.

Vi siktar på att låta henne gå ett par provstarter innan tävlingarna och se om det kan hjälpa henne att slappna av lite

Niclas Stenkvist kör

Posted in Nyheter | Leave a comment

Ax 11/6

Imorgon tisdag är det trav på Axevalla .

Vi har Unbalanced till start. Hon var sjuk i sin senaste start och har stått över träning så hon är mycket svårbedömd här. Men eftersom det är hemmaplan och ett bra lopp samt fint läge med spår två bakom bilen så provar vi .

Pernilla kommer att köra henne .

Posted in Nyheter | Leave a comment

Lindesberg 19/5

Imorgon åker vi till Lindesberg med två hästar.

Börjar i lopp tre med Yrsa Brick som gjorde ett bra lopp näst senast men förra starten blev inget lopp då det blev en rejäl startmiss. Hon känns bra i träning och vi hoppas att hon gör ett bra lopp. Hon startar från spår tolv bakom bilen.

Sedan i lopp åtta så startar Unbalanced från spår tio bakom bilen.Har haft all världens otur på slutet men verkar ha fin form.

Pernilla gör lite comeback och kör bägge hästarna

Posted in Nyheter | Leave a comment

Vi har verkligen inte haft något flyt på slutet utan allt möjligt har strulat vid starterna trots att hästarna visat fin form.

Vi kämpar vidare och hoppas att det lossnar snart.

Hör kommer en kort genomgång av hästarnas dagsstatus.

Unbalanced

Har haft fin form en period men allt har blivit fel för henne. Jobbar fortsatt fint och förhoppningvis får hon snart lite utdelning på formen.

Yrsa Brick

Gjorde ett fint lopp näst senast men förra gången blev det inget lopp efter en startmiss på 100 meter. Känns även hon fin träning.

Xanthis Christina

Gjorde ett bra lopp på Åby näst senast som trea , senast blev det galopp och hon fungerade inte riktigt i travet då .Har bra kapacitet om vi bara kommer helt rätt med henne.

Unheard Of

Har varit borta ganska länge av lite olika anledningar men jobbar på fint och har inte långt kvar till årsdebut nu.Är ju högkapabel och har fina pengar att tjäna om hon bara hittar den rätta formen igen.

Queen av york

Är en treåring som gör framsteg för dagen.Är stor och tung så hon behöver lite tid men kommer allt mer i jobben

Mill Cava

Är en tvååring som just gått igenom en rejäl växtperiod och varit lite stel pga av detta. Börjar känna spänstigare igen och är en fin travare

Posted in Nyheter | Leave a comment

Ax 23/4

På tisdag är det trav hemma på Axevalla och två hästar till start från stallet.

Börjar i lopp sex med Yrsa Brick som startar från spår nio bakom bilen med Peter Ådefors i sulkyn.

Gjorde ett bra lopp senast och känns fortsatt fin i träning så vi hoppas att hon sköter sig igen.Då bör hon kunna sluta långt fram .

I lopp åtta startar Unbalanced . Har tyvärr mycket besvärligt läge med spår tolv bakom bilen.Formen verkar dock mycket fin trots att det strulat med galopper på slutet och har hon bara lite flyt med loppet så bör hon dyka upp därframme . Peter Ådefors kör även henne

Posted in Nyheter | Leave a comment

Axevalla 5/4

På fredag är det V65 tävlingar på lunchen hemma på Axevalla och stallet har två hästar till start.

Börjar i lopp ett med Unbalanced som gick bra efter galopp förra starten och verkar ha fin form.Vi hoppas att hon kan ha lite tur med loppet från spår nio bakom bilen och skall då kunna tjäna fina pengar.

Anders Svanstedt kör denna gången.

I lopp åtta startar sedan xanthis Christina som gjorde ett bra lopp senast och verkar fortsatt fin i träning. Bör kunna dyka upp därframme om hon bara går felfritt.

Stefan Söderkvist kör

Posted in Nyheter | Leave a comment

Färjestad 1/4

På måndag startar Yrsa Brick på Färjestad i lopp 10.Hon har spår ett på 40 tillägg och vi hoppas att hon sköter sig därifrån.

Känns fin i träning så det blir spännande om hon bara håller sig på benen.

Resultat.

Det blev en kort galopp från start och sedan satt Yrsa som sista häst i dåligt tempo.gick med i ryggar på sista långsidan men fick ingen hjälp utan tvingades ut i vida spår runt sista sväng.gick starkt till slut och blev trea

Posted in Nyheter | Leave a comment