Unheard Of till Vaggeryd

På söndag 22/9 startar Unheard Of på Vaggeryd . Hon har ju gått jättebra i sina två starter efter långt uppehåll och har ett bra läge med spår tre bakom bilen.

Kim Eriksson kör denna gången

Posted in Nyheter | Leave a comment

Unheard Of tvåa

Unheard Of gjorde en ny fin insats idag som tvåa i Årjäng på fina 12.9

Hon satt rygg ledaren och sköt till rejält sista biten efter sen lucka.

Det blir en spännande höst för hennes del då hon bör bli bättre för varje start nu efter sitt långa uppehåll.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Årjäng 13/9

Imorgon fredag är det dags för Unheard Of att starta igen. Det blir på Årjäng och deras V65 tävlingar på lunchen.

Hon var riktigt fin i sin comeback med lätt seger efter 9 mån uppehåll.känns jättefin i träning efter det och bör ju gått framåt med lopp i kroppen.

Betydligt tuffare motstånd denna gång men hon har ett perfekt läge med spår ett bakom bilen över 1640 a så vi hoppas att hon ska vara med i striden .

Mikael J Andersson kör

Posted in Nyheter | Leave a comment

Enkel seger för Unheard Of!

Härlig seger för Unheard Of på Åmål idag! Hon spetsade från sitt femtespår i volten och sen blev det spets och slut, 13,5 sista 1000m. Hon ska gå framåt rejält med loppet i kroppen, spännande framåt!

Xanthis Christina galopperade i slagläge 500m kvar. Det blev lite ivrigt när hästen i dödens tog över ledning och positionen skulle försvaras. I övrigt skötte hon sig väldigt fint och utvecklas med varje start.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Åmål 24/8

På lördag åker vi till Åmål med två hästar.

Först startar Unheard Of i lopp tre.Äntligen är det dags för comeback för henne efter riktigt långt uppehåll.

Hon startar från lite luriga spår fem i volten men vi hoppas att hon löser det och då kan hon öppna snabbt även från såna spår.Hon behöver såklart lopp i kroppen men är rejält tränad så en bra prestation väntar vi oss. Har ju väldigt hög kapacitet

Sedan i lopp fyra startar Xanthis Christina som gått bra i sina två sista lopp och dyker säkert upp därframme här också om hon fungerar på rätt sätt

Andreas Andersson kör bägge

Posted in Nyheter | Leave a comment

Vaggeryd 4/8

I morgon åker vi till Vaggeryd för att starta två hästar.

Börjar i lopp 4 med Xanthis Christina som gjorde ett bra lopp under stochampionatshelgen. Denna gången provar hon på lång distans för första gången men det borde passa bra för henne. Har ett knöligt läge med bakspår på tillägg men vi hoppas att hon fungerar bra igen och har lite flyt med loppet. Då ska hon kunna dyka upp därframme .

I lopp nio startar sedan Yrsa Brick som också gjorde det bra i sitt senaste lopp efter att ha fått attackera för tidigt i loppet.

Har ett för hennes del mycket svårt läge med spår två på sin volt. Vi hoppas att hon reder ut detta och kan komma iväg felfritt

Kaj Widell kör bägge hästarna

Posted in Nyheter | Leave a comment

Stochampionatshelg

Stochampionatshelgen väntar och vi bjuder våra hästägare/delägare på smörgåstårta kaffe och dryck under helgen.

På söndag startar vi Xanthis Christina i lopp tre.Det saknas nog något banjobb i henne men hon har jobbat starkt på rakbanan så vi hoppas att hon ska göra ett bra lopp

Posted in Nyheter | Leave a comment

Axevalla 2/7

Imorgon startar Yrsa Brick hemma på Axevalla .

Det blev galopp i första sväng senast när kusken försökte få ner henne i banan .Hon gick riktigt fort i upphämtning efteråt men dagen var ju redan förstörd.

Hon har tränat fint efteråt och vi hoppas nu att hon kan få till ett felfritt lopp.tufft läge med spår 14 bakom bilen men samtidigt ökar det chansen att hon går felfritt.

Stefan Söderkvist kör

Posted in Nyheter | Leave a comment

Vi önskar alla en riktigt trevlig midsommar !

Posted in Nyheter | Leave a comment

Mantorp 16/6

I morgon startar Yrsa Brick på Mantorp i lopp ett.känns fin i träning men har spår sju bakom och har svårt med framspår bakom bilen.

Vi siktar på att låta henne gå ett par provstarter innan tävlingarna och se om det kan hjälpa henne att slappna av lite

Niclas Stenkvist kör

Posted in Nyheter | Leave a comment