Lightning Lohr tog andra raka segern!

Travet på Axevalla igår var mindre lyckat för våran del.
Det blev galopp för Pernilla och Mesiba Maxim sista långsidan i Framtidens Fynd. Och Knifetown Lady var seg från start och hamnade sist utvändigt. Sedan fick hon dåliga ryggar och gå i men avslutade bra. Hon behövde loppet och kommer att vara bättre till nästa start.

Desto roligare var det ikväll på Årjäng då Lightning Lohr tog sin andra raka seger! Hon susade enkelt till ledningen och öppnade första varvet på 1.17. På upploppet lättade Juhani Partanen lite på tömmarna och då stack hon undan till en lätt seger. Hon var helt oberörd efter loppet.
Även Tinta Barocca svarade för en mycket fin insats. Från sitt dåliga 12-spår hängde han i tredjespår runt första sväng, när han sedan var på väg fram mot dödens blev han utknuffad av favoriten som körde fram och övertog ledningen. Tinta fick då trava utvändigt om denne men bjöd upp till en riktig kamp och var knappa längden efter i mål. Utan den incidenten blir loppet helt annorlunda. Men hästen svarade för en riktigt stark insats på fina tiden 1.16,6 2140m.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *